Menu
 

Olainē atrasta nonāvēta sieviete; policija noliedz baumas par sērijveida noziegumu

  • Autors:  LETA
Foto: Valsts policija Foto: Valsts policija

Olainē pagājušās nedēļas nogalē netālu no dzelzceļa stacijas atrasta nonāvēta sieviete, tomēr notikušais nav pamats iedzīvotāju vidū izplatītajām baumām, ka Olainē it kā nogalināti vairāki cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Policija pēdējās dienas laikā ir saņēmusi daudzu iedzīvotāju jautājumus par to, vai Olaines iedzīvotājiem ir pamats satraukties, jo vietējo iedzīvotāju vidū esot izplatījušās ziņas, ka Olainē it kā nogalināti vairāki cilvēki, skaidroja policijā.

Daži iedzīvotāji dzirdējuši baumas par it kā noslepkavotiem diviem cilvēkiem, citi – pat par četriem. Līdzīga informācija ievietota arī kāda Olaines apkaimes iedzīvotājiem paredzētām sociālā tīkla "Facebook" grupā.

Policija norāda, ka šī informācija nav patiesa, taču likumsargi apliecina, ka 11. janvāra rītā Pārolainē netālu no dzelzceļa stacijas aculiecinieks pamanīja uz zemes guļam pensijas vecuma sievieti bez dzīvības pazīmēm un ar galvas traumu. Uz notikuma vietu tika izsaukti mediķi, kuri konstatēja sievietes nāvi. 

Policijā ir sākts kriminālprocess par nonāvēšanu, un tiek skaidroti notikušā apstākļi. Patlaban izmeklēšanas laikā iegūtā informācija liecina, ka notikušais, iespējams, ir savstarpēja konflikta rezultāts. Patlaban nav pamata uzskatīt, ka notikušais būtu sērijveida noziegums, turklāt ziņas vai citi ticami signāli par citiem vardarbīgā nāvē mirušiem vai cietušiem cilvēkiem šajā apkaimē nav saņemti, uzsvēra policijā.

Likumsargi norāda, ka Olaines novada iedzīvotājiem nav pamata justies apdraudētiem. Tāpat likumsargi aicina iedzīvotājus neizplatīt nepārbaudītu informāciju un atgādina, ka Valsts policijas oficiālajai informācijai iespējams sekot līdzi oficiālajos sociālo tīklu kontos un tīmekļvietnē.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.