Menu
 

Svētdien ugunsgrēkā Jūrmalā gājuši bojā divi cilvēki (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Svētdien plkst. 22.26 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Jūrmalā, kur, pēc sākotnējās informācijas, no neapsaimniekotas ēkas cēlās liesmas. Notikuma vietā tika konstatēts, ka neapsaimniekotā divstāvu koka mājā ar atklātu liesmu deg izstaba 15 kvadrātmetru platībā. Veicot dzēšanas darbus, tika atrasti divi bojāgājuši cilvēki.

Plkst. 2.18 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts, informēja VUGD.

Sestdien plkst. 14.14 tika saņemts izsaukums uz Mārupi, kur dega divstāvu dzīvojamās mājas ārsiena, bēniņi, jumts un šķūnis 175 m2 platībā. Plkst. 19.46 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

No Pierīgas novadiem un Jūrmalas nedēļas nogalē saņemti vēl vairāki izsaukumi par mazāka mēroga negadījumiem. Olaines novadā dedzis mikroautobuss un atkritumi konteinerā, Siguldā – vieglā automašīna, bet Carnikavas novada Dzirnezerā – pamestas mājas krāsmatas.

Veicot glābšanas darbus, piektdien uz Rīgas apvedceļa Salaspils novadā pēc kravas un vieglās automašīnas sadursmes VUGD darbinieki pārsūknējuši no kravas auto līstošo degvielu. Valtera prospektā Jūrmalā sazāģēts sasvēries elektrības stabs, bet divās vienstāva dzīvojamās mājās Krimuldas novadā apdzēsti dūmvadā degoši sodrēji.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.