Menu
 

Salaspilī un Krustkalnos degušas vieglās automašīnas, Tīnūžos – dzīvojamās mājas balkons

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Mierīgi šīs nedēļas pirmā puse Pierīgā pagājusi Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam (VUGD) – saņemti vien seši izsaukumi, no tiem četri par samērā nelieliem ugunsgrēkiem.

Otrdien no rīta Salaspilī un vakarā Ķekavas novada Krustkalnos bija aizdegušās vieglās automašīnas. Ugunsdzēsēji šos negadījumus novērsa nepilnas stundas laikā, informēja VUGD.

Vēl otrdien vakarā Ikšķiles novada Tīnūžu pagastā bija izcēlies ugunsgrēks uz divstāvu dzīvojamās mājas balkona. Uguni, kas bija izplatījusies divu kvadrātmetru platībā, VUGD darbinieki nodzēsa stundas laikā. Savukārt trešdien pēcpusdienā Ķekavas novada Baložos tika apdzēsts neviena nepieskatīts ugunskurs 30 m2 platībā.

Pēdējo triju dienu laikā veikti arī divi glābšanas darbi. Pirmdien priekšpusdienā Baldonē no divstāvu sabiedriskās ēkas pagraba tika atsūknēts ūdens, kas bija radies noplūdes rezultātā. Savukārt pēcpusdienā uz Vidzemes šosejas Garkalnes novadā bija avarējusi kravas automašīna un no tas degvielas tvertnes izlija degviela. VUGD darbinieki noplūdi novērsa un degvielu pārsūknēja uz rezerves tilpnēm .

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.