Menu
 

Ķekavas novada Jaunsilā degusi neapsaimniekota ēka

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) pagājušās nedēļas otrajā pusē no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis desmit izsaukumus. Lielākais ugunsgrēks fiksēts sestdien pēcpusdienā Ķekavas novada Jaunsilā, kur 30 kvadrātmetru platībā dega neapsaimniekota ēka, informēja dienestā.

Svētdien pēcpusdienā neapsaimniekotā septiņstāvu ēkā Baldonē degusi telpa 20 m2 platībā, bet piektdien Vangažos piecstāvu dzīvojamās mājas pagrabā aizdegusies griestu lampas patrona.

Divi izsaukumi saņemti no Jūrmalas – piektdien vienstāva dzīvojamās mājas palīgtelpās degusi sadzīves tehnika un mantas, bet svētdien VUGD darbinieki apdzēsuši kanalizācijas akā degošus atkritumus. Atkritumi deguši arī Siguldas novada Peltēs.

Svētdien vakarā Baldonē ugunsdzēsēji novērsuši sodrēju degšanu vienstāva dzīvojamās mājas skurstenī. Jūrmalā no koka trīsstāvu mājas augstumā nocelts kaķis, kā arī aizvākts ceļa braucamai daļai pārkritis koks.

Piektdien VUGD arī saņēma izsaukumu uz Jaunolaini, kur, pēc sākotnējās informācijas, ūdenstilpē bija iestigusi stirna. Taču, ierodoties notikuma vietā, glābēji konstatēja, ka dzīvnieks ticis brīvībā saviem spēkiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.