Menu
 

Glābēji Pierīgā savākuši izlijušu degvielu un dzīvsudrabu Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) kopš nedēļas sākuma no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis septiņus izsaukumus, četri no tiem  bijuši par nepieciešamiem glābšanas darbiem.

Pirmdien dienas vidū Siguldā, Vidzemes šosejas un Pulkveža Brieža ielas krustojumā, bija notikusi kravas auto un vieglās automašīnas sadursme, un no bojātās kravas automašīnas degvielas tvertnes bija izlijusi degviela. VUGD darbinieki to savāca un novērsa degvielas noplūdi, informēja VUGD.

Otrdien vakarā Stopiņu novada Sauriešos glābēju palīdzība bija nepieciešama, lai savāktu no saplīsuša termometra izlijušu dzīvsudrabu. Savāktā indīgā viela tika nogādāta bīstamo atkritumu savākšanas punktā.

Vēl Jūrmalā, uz Talsu šosejas, VUGD darbinieki sakārtojuši ceļa braucamo daļu pēc vieglās automašīnas un mikroautobusa sadursmes, bet Ādažu novada Kadagā nocēluši no koka kaķi, kas bija uzrāpies četrstāvu mājas augstumā.

Kopš nedēļas sākuma Pierīgā VUGD reģistrējis arī trīs ugunsgrēkus.

Otrdien pēcpusdienā uz Ainažu šosejas pie degvielas uzpildes stacijas Saulkrastu novadā bija aizdegusies kravas automašīna, pusstundu vēlāk Babītes novada Mežārēs dega vieglā automašīna un arī meža zemsedze četru kvadrātmetru platībā. Savukārt trešdien dienas vidū Stopiņu novada Vālodzēs VUGD darbinieki apdzēsuši degošu zaru kaudzi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.