Menu
 

Ceļu satiksmes negadījumos Rīgas reģionā cietuši 23 cilvēki (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kopš nedēļas sākuma Rīgas reģionā ceļu policija reģistrējusi 173 ceļu satiksmes negadījumus. Cietuši 23 cilvēki, viņu vidū seši gājēji un viens velosipēdists, liecina Valsts policijas informācija.

Trešdien ap plkst. 14 Ķekavas novada Baložos notika divu kravas automašīnu sadursme, pēc kuras no viena spēkrata bojātās degvielas tvertnes bija izlijusi degviela. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) informēja, ka glābēji noplūdi novērsa un savāca 10 kvadrātmetru platībā izlijušu degvielu.

Policija kopš pirmdienas aizturējusi četrus autovadītājus alkohola reibumā. Par braukšanas ātruma pārsniegšanu sastādīti 204 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Rīgā un Pierīgā triju dienu laikā arī fiksētas divas automašīnu zādzības un divas velosipēda zādzības, pastrādātas arī divpadsmit zādzības no mājokļiem.

Savukārt VUGD informācija liecina, ka kopš nedēļas sākuma no Pierīgas saņemti vēl tikai divi izsaukumi. Pirmdien no rīta Garkalnes novada Langstiņos aizvākts ceļa braucamajai daļai pārkritis nolūzis koks, bet dienas vidū Carnikavas novada Garcirmā – nolūzis elektrības stabs.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.