Menu
 

Diennakts laikā policisti pieķēruši 12 dzērājšoferus

  • Autors:  LETA
Foto: Valsts policija Foto: Valsts policija

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti 12 autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un viens, kurš transportlīdzekli vadīja, būdams lietojis narkotiskās vielas, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgas reģionā diennakts laikā pieķerti pieci alkoholu lietojuši autovadītāji un viens narkotikas lietojušais šoferis, Kurzemē un Zemgalē aizturēti pa trim autovadītājiem, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, Latgalē pieķerts viens dzērājšoferis, bet Vidzemē – neviens.

Pirmdien uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 244 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu – 81 – noformēti Rīgas reģionā. Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 562 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

Diennakts laikā uz valsts autoceļiem reģistrēti 120 satiksmes negadījumi, 14 avārijās cietuši kopskaitā 14 cilvēki, no tiem trīs bijuši gājēji.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.