Menu
 

Saulkrastos degusi jaunbūve, Jūrmalā – dārza māja, Siguldas novadā – dzīvžogs Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Pagājušās nedēļas otrajā pusē lielākais ugunsgrēks Pierīgas novados un Jūrmalā reģistrēts Saulkrastos – naktī uz piektdienu Saules ielā dega jaunbūve 200 kvadrātmetru platībā. Kā informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD), ugunsgrēku izdevās likvidēt pēc piecu stundu darba.

Kopumā pēdējo dienu laikā VUGD no Rīgas apkārtnes saņēmis pusotru desmitu izsaukumu. Jūrmalā bija aizdegusies dārza māja (10 m2 platībā), Siguldas novada Ķiparos – dzīvžogs (5 m2), Dienvidu ielā Salaspilī uz piecstāvu dzīvojamās mājas pirmā stāva balkona – sadzīves mantas (1 m2), Krimuldas novadā – vieglā automašīna (1,5 m2), bet Garkalnē divstāvu dzīvojamās mājas dūmvadā dega atkritumi.

Visvairāk izsaukumu saņemts par nelielā platībā svilstošiem atkritumiem – trīs no Jūrmalas un pa vienam no Zvejniekciema un Mārupes novada.

Veicot glābšanas darbus, VUGD darbinieki Celtnieku ielā Olainē no koka nocēluši kaķi un Baldones novadā aizvākuši autoceļam Iecava – Daugmale pārkritušu koku. Saņemti arī divi izsaukumi par notikušām autoavārijām uz Rīgas apvedceļa Olaines novadā un Brīvības prospektā Jūrmalā, taču VUGD palīdzība cilvēku glābšanā nebija nepieciešama.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.