Menu
 

Svētdien Pierīgā dzēsti divi kūlas ugunsgrēki Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) aizvadītās nedēļas nogalē no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis desmit izsaukumus. Divi no tiem bijuši svētdien pēcpusdienā par kūlas ugunsgrēkiem – Jaunolainē pie Mežezera ūdenskrātuves pērnā zāle degusi 30 kvadrātmetru platībā, bet Babītes novada Salas pagastā – 300 m2 platībā.

Kā pavēstīja VUGD, sestdien pēcpusdienā Rīgas reģiona pārvaldes Saulkrastu daļas darbinieki arī apdzēsuši 100 m2 platībā degušu kūlu Skultes novada Ziemeļblāzmā.

Vēl kokapstrādes cehā Babītē sestdien deguši kokmateriāli 25 m2 platībā, Upesgrīvas ielā Mārupē degusi vieglā automašīna, Mālpils novadā – divas vieglās automašīnas, Jūrmalā divarpusstāvu dzīvojamās mājas mansardā bija aizdegušies sodrēji dūmvadā un tapetes uz sienas, Siguldas novada Ķiparos dzīvojamās mājas dūmvadā deguši sodrēji, bet Stacijas ielā Olainē apdzēsti degoši atkritumi.

Sestdien Turaidas ielā Siguldā VUGD darbinieki ar absorbenta palīdzību savākuši aptuveni trīs litrus no avarējušas vieglās automašīnas izlijušas dīzeļdegvielas. Savukārt Krimuldas novadā uz Valmieras šosejas novērstas ceļu satiksmes negadījuma sekas – vieglā automašīna bija sadūrusies ar alni.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.