Menu
 

Brīdina par krāpniecību – viltus loteriju "Maxima" vārdā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - publicitātes Ilustrācija - publicitātes

“Maxima Latvija” informē, ka pēdējo dienu laikā ir fiksēti  gadījumi, kuros iedzīvotāji saņem it kā “Maxima” vārdā izsūtītas īsziņas par laimētu balvu. Šī ir krāpnieciska aktivitāte ar mērķi iegūt lietotāju datus un aicināt pierakstīties maksas pakalpojumiem. “Maxima Latvija” norāda, ka nekādā veidā ar aptauju nav saistīta un aicina ziņojumus ignorēt.

“Maxima Latvija” ir nosūtījusi pieprasījumu bloķēt krāpniecisko saturu, kā arī ir iesniegts iesniegums Valsts policijā par konkrēto gadījumu. “Maxima” atgādina, ka, saņemot šādus un līdzīgus ziņojumus, tie ir rūpīgi jāizvērtē – jāidentificē ziņojuma sūtītājs, ziņojuma saturs, interneta adrese, uz kuru ved ziņojums un to, vai īsziņas saņēmējs ir piedalījies kādā loterijā vai izlozē. 

“Maxima” vērš uzmanību, ka īsziņas tiek sūtītas tikai klientiem, kas to atļāvuši savos “Paldies” profilos, kā arī to nosūtītājs vienmēr būs “Maxima” vai “Paldies”. Saistītās saites vienmēr vedīs uz uzticamu avotu – www.maxima.lv vai citu ar veikalu saistītu avotu. Klientiem  nekad nav jāpiesakās trešo pušu pakalpojumiem, jāmaksā par papildus pakalpojumu abonēšanu vai balvu piegādi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.