Menu
 

Triju automašīnu sadursmē Olaines novadā gājis bojā vīrietis, policija lūdz atsaukties aculieciniekus

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Valsts policija Foto - Valsts policija

Ceturtdien plkst. 13.45 uz Jelgavas šosejas Olaines novadā kāds vīrietis, vadot automašīnu “Renault”, iespējams, uzbrauca stāvošam transportlīdzeklim "Mercedes Benz", pēc kā, nobraucot no ceļa braucamas daļas, aizķēra blakus braucošo transportlīdzekli "Volkswagen Transporter". Ceļu satiksmes negadījumā automašīnas "Renault" vadītājs no gūtajām traumām mira.

Valsts policija aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus, kā arī transportlīdzekļu vadītājus, kuri brauca garām notikuma vietai – iespējams, šiem šoferiem automašīnā bija video reģistratori, kuri fiksējuši negadījuma brīdi. Valsts policija aicina sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju, zvanot pa tālruņa numuriem 67219847, 26653637, vai 110.

Pagājušās diennakts laikā ceļu policija Rīgas reģionā reģistrējusi 37 ceļu satiksmes negadījumus. Cietuši pieci cilvēki, viņu vidū divi gājēji un viens velosipēdists, liecina Valsts policijas informācija.

Policija Rīgas reģionā aizturējusi divus autovadītājus alkohola reibumā un divus narkotisko vielu iespaidā. Par braukšanas ātruma pārsniegšanu sastādīti 108 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Rīgā un Pierīgā arī reģistrētas divas automašīnu zādzības un trīs velosipēdu zādzības, pastrādātas arī divas zādzības no mājokļiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.