Menu
 

Aicina atsaukties vandālisma aculieciniekus Ropažu dabas liegumā "Lielie Kangari"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Ropažu novada pašvaldība Foto - Ropažu novada pašvaldība

Dedzināti un apķēpāti informatīvie stendi, salauzta norobežojošā barjera pie skatu torņa, saplēsta un krūmos aizmesta atkritumu tvertne – šāds skats konstatēts dabas lieguma “Liela Kangari” teritorijā automašīnu stāvlaukumā un pie skatu torņa Ropažu novadā.

Notikuma vietā tika izsaukta pašvaldības un arī Valsts policija vandālisma darbību fiksēšanai, materiālo zaudējumu konstatēšanai un administratīvā pārkāpuma lietas ierosināšanai.

Pašvaldība aicina atsaukties aculieciniekus vai ikvienu, kam ir kāda informācija par veiktajām vandālisma darbībām, zvanot uz Ropažu novada pašvaldības policiju pa tālruni 67918219 vai Valsts policijai 110.

Skatu tornis un dabas taka “Lielajos Kangaros” izbūvēta par pašvaldības līdzekļiem, lai dotu iespēju gan novada iedzīvotājiem, gan viesiem iepazīt Eiropas mēroga īpaši aizsargājamo dabas teritoriju tīklā – “Natura 2000” iekļauto dabas lieguma “Lielie Kangari” ezera un purva takas burvību dažādos gadalaikos, agrās rīta stundās un vēlos, klusuma un miera pilnos vakaros.

“Joprojām ir prātam neaptverami, ka mūsu sabiedrībā ir tik bezatbildīgas personas, kuras nedraudzējas ar veselo saprātu un ir spējīgas vienīgi postīt un bojāt to, ko ir uzcēlis un par ko rūpējas kāds cits. Ja redzat, ka sabiedriskās vietās tiek veikti postījumi, lūdzam par to nekavējoties informēt pašvaldības vai Valsts policiju,” mudina Ropažu novada pašvaldība.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.