Menu
 

Nometņu ielā Jūrmalā kārtējo reizi degušās garāžas Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Natī uz otrdienu Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) kārtējo reizi saņēmis izsaukumu uz Nometņu ielu Jūrmalā, kur 200 kvadrātmetru platībā dega astoņas garāžas. Ugunsgrēks tika likvidēts pēc piecām stundām, informēja VUGD.

Pēc “Apriņķis.lv” aplēsēm, kopš pagājušā gada septembra beigām šajā garāžu kooperatīvā izcēlušies aptuveni desmit ugunsgrēki. Vēl decembrī Valsts policija informēja, ka Rīgas reģiona pārvaldes Jūrmalas iecirknī ir uzsākti vairāki kriminālprocesi pēc Krimināllikuma 185. panta otrās daļas – par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu, ja tā izdarīta ar dedzināšanu.

Trešdien dienas vidū Viesītes ielā Jūrmalā degušas trīs garāžas un atkritumi 55 m2 platībā. Jūrmalā saņemti vēl divi izsaukumi par degošiem atkritumiem, tostarp neapsaimniekotā bumbu patvertnē Vikingu ielā.

Trešdien Stopiņu novada Sauriešos degusi dārza māja 20 m2 platībā, pirmdien Ikšķiles novadā uz Daugavpils šosejas – kravas automašīna, bet naktī uz trešdienu Mārupē – vieglā automašīna. Olaines novada Vaivados trīsstāvu dzīvojamās mājas dūmvadā deguši sodrēji, bet divstāvu neapsaimniekotā ēkā Olainē – atkritumi.

No Pierīgas novadiem saņemti vēl trīs izsaukumi par ugunsgrēkiem daudzstāvu dzīvojamo māju dzīvokļos, kuri gan tika novērsti vēl pirms ugunsdzēsēju ierašanās. Piecstāvu dzīvojamā mājā Siguldā bija aizdegusies elektrības rozete, trīsstāvu mājā Ķekavas novada Daugmalē – sadzīves mantas, bet piecstāvu mājā Olainē – avīzes.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.