Menu
 

Ugunsgrēkā dzīvojamā mājā Salaspilī cietis cilvēks Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Ugunsgrēkā, kas bija izcēlies naktī uz svētdienu divstāvu ēkas pirmajā stāvā Salaspilī, cietis kāds cilvēks. Izsaukums uz ugunsgrēku tika saņemts plkt.2.16, un notikuma vietā dega sadzīves mantas desmit kvadrātmetru platībā.

Kā informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD), ugunsgrēkā cietis cilvēks, kurš izglābts, un plkst.3.50 ugunsnelaime tika likvidēta.

Kopumā pagājušās nedēļas otrajā pusē VUGD no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis vairāk nekā 20 izsaukumu. Tostarp divus – pusotras stundas laikā piektdien vakarā no Carnikavas novada Kalngales, kur vienā no mājām bija aizdedzies gāzes balona reduktors, bet turpat kaimiņos – ūdens skaitītājs.

Olaines novada Viršos degusi dārza mājiņa piecu kvadrātmetru platībā, Ikšķilē – vieglā automašīna, bet Mārupē un Jūrmalā – atkritumi.

Nedēļas nogalē VUGD darbinieki Pierīgā snieguši palīdzību dzīvniekiem. Jūrmalā piecstāvu dzīvojamā mājā starp betona plāksnēm bija iesprūduši trīs kaķēni, Mārupē kaķis bija iesprūdis logā aiz restēm, bet Siguldā uzrāpies augstu kokā. Visi viņi tika atbrĪvoti. Tāpat kā žogā iesprūdis ezis un auklās sapinusies vārna Jūrmalā, kā arī jaunceltnes pamatos iekritusi lapsa Babītē.

Olainē no piecstāvu dzīvojamās mājas jumta tika noņemta atlūzusi notekcaurule, aizlūzuši koki aizvākti Mālpilī, Siguldā, Jūrmalā un Ādažos, bet divu ceļu satiksmes negadījumu sekas novērstas Ķekavas un Ropažu novados.

 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.