Menu
 

Ceļu satiksmes negadījumos nedēļas nogalē Rīgas reģionā gājuši bojā trīs cilvēki, cietuši 46

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kopš piektdienas Rīgas reģionā reģistrēti 126 ceļu satiksmes negadījumi, kuros bojā gājuši trīs cilvēki un cietušas 46 personas, to skaitā deviņi gājēji un četrpadsmit velosipēdisti, liecina Valsts policijas informācija.

Piektdien plkst. 15.38, Rīgā, Ulbrokas ielā, pēc sākotnējās informācijas, kāds “Nissan” automašīnas vadītājs uzbrauca 1935. gadā dzimušam gājējam. Persona ar smagām traumām nogādāta medicīnas iestādē, kur vēlāk no gūtajām traumām mira.

Savukārt sestdien plkst. 18.57 Lielvārdes novada Jumpravas pagastā, Rīgas – Daugavpils šosejas 73.kilometrā notika automašīnu “Citroën”, “Audi A6” un “Audi A6 Avant” sadursme. Piecas personas ar smagām traumām nogādātas medicīnas iestādēs, divas no gūtajām traumām mira.

Abos gadījumos policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Triju dienu laikā Rīgas reģionā likumsargi aizturējuši 13 autovadītājus alkohola reibumā. Par braukšanas ātruma pārsniegšanu Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē sastādīti 204 administratīvā pārkāpuma protokoli, par agresīvu braukšanu – divi protokoli.

Rīgā un galvaspilsētai tuvējos novados reģistrēta 21 velosipēdu zādzība un divas automašīnu zādzības. Kopš piektdienas Rīgas reģionā notikušas arī piecas zādzības no mājokļiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.