Menu
 

Daudzviet Rīgā un Pierīgā no ceļiem novākti vēja nolauzti koki un zari

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: VUGD Foto: VUGD

Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 82 izsaukumus – vairumā gadījumu bija vajadzīgs novākt no ceļa vēja nolauztus kokus un zarus.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēju glābēju palīdzība bija nepieciešama 50 gadījumos, galvenokārt Rīgā un Pierīgā, lai novāktu vēja lauztus kokus un zarus no ceļu braucamās daļas, 11 gadījumos – no novietotām automašīnām, piecos gadījumos – no elektrolīniju vadiem, bet vienā gadījumā – no dzīvojamās mājas jumta un šķūņa jumta, informē VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas pārstāve Agrita Vītola.

Savukārt Ikšķilē ugunsdzēsēji glābēji palīdzēja nokļūt krastā cilvēkam, kurš atradās uz Meinarda salas, bet Rīgā izcēla cilvēku no attīrīšanas iekārtas akas un nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Kopumā laika posmā no šī gada 30. jūnija plkst. 6.30 līdz 1. jūlija plkst. 6.30 VUGD saņēma 82 izsaukumus – deviņus uz ugunsgrēku dzēšanu, 69 uz glābšanas darbiem, bet četri izsaukumi bija maldinājumi, vēsta A.Vītola.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.