Menu
 

Olainē dzēsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto no arhīva Foto no arhīva

Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 43 izsaukumus, tostarp uz Olaini, kur, kā ziņots iepriekš, dega koka māja.

Pēc astoņu stundu ilga darba otrdien plkst. 16.25 ugunsdzēsēji glābēji likvidēja paaugstinātas bīstamības ugunsgrēku Kūdras ielā Olainē, kur ar atklātu liesmu dega vienstāva koka māja ar izbūvētu jumta stāvu 800m2 platībā un bija izveidojies spēcīgs sadūmojums. Izsaukums tika saņemts plkst. 8.21, un plkst. 9.36 uguns izplatīšanos izdevās ierobežot. Notikumā cietušo nav, informē VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas pārstāve Agrita Vītola.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz vietām, kur dega atkritumi, sadzīves mantas un jumta konstrukcija, tualetes telpa, starpsiena, elektroinstalācija, elektrības sadales skapis, divas vieglās automašīnas un vēl divos citos gadījumos bez uzraudzības uz ieslēgtas plīts atstāts piededzis ēdiens.

Kopumā laika posmā no šī gada 7.jūlija plkst. 6.30 līdz 8. jūlija plkst. 6.30 VUGD saņēma 43 izsaukumus – 15 uz ugunsgrēku, tostarp vienu uz meža ugunsgrēka dzēšanu, 18 uz glābšanas darbiem, bet 10 izsaukumi bija maldinājumi, vēsta A.Vītola.

Iepriekš:
Olaines novadā degušas divas blakus esošas mājas; aizdegusies koka māja (papildināta)

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.