Menu
 

Trešdien Mārupē un Salaspils novadā degušas jaunbūves, cietis viens cilvēks Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Trešdien plkst. 14.54 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Salaspils novadu, kur dega jaunbūves jumts 100 kvadrātmetru platībā. Negadījumā cieta viens cilvēks, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem. Nepilnu triju stundu laikā ugunsgrēks tika likvidēts, informēja VUGD.

Savukārt plkst. 20.25 ugunsdzēsēji steidzās uz izsaukumu Mārupē, kur dega divstāvu jaunbūves siena un jumts 24 m2 platībā. Naktī plkst. 00.48 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Otrdien plkst. 8.25 Babītes novada Salas pagastā bija izcēlies ugusngrēks vienstāva ražošanas ēkā – 20 m2 platībā dega griesti un elektrības instalācijas vadi. Bet pirmdien Vangažos piecstāvu dzīvojamās mājas dzīvoklī svila uz plīts atstāts piededzis ēdiens – šis negadījums tika novērsts vēl pirms VUGD darbinieku ierašanās.

Vairākus izsaukumus VUGD saņēmis par nepieciešamiem glābšanas darbiem. Tostarp otrdien Siguldas novadā glābēji no pusotru metru dziļas meliorācijas akas izcēluši cilvēku un nodevuši viņu NMPD pārstāvju aprūpē.

Palīdzot bezpalīdzīgā stāvoklī nonākušiem dzīvniekiem, glābēji pirmdien Saulkrastos atbrīvoja sētā iesprūdušu zalkti un palaida brīvībā meža masīvā, bet otrdien Carnikavas novada Garciemā nocēla no koka kaķi.

Vēl pirmdien Babītes novadā uz Ventspils šosejas tika sakārtots ceļš pēc divu vieglo automašīnu sadursmes, bet otrdien Ķekavā aizvākts ceļam pārkritis koks.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.