Menu
 

Nedēļas nogalē Pierīgā degusi vieglā automašīna, kombains un celtniecības vagons

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - VUGD Foto - VUGD

Pagājušās nedēļas otrajā pusē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis pusotru desmitu izsaukumu. Par negadījumos cietušajiem vai bojā gājušajiem netiek ziņots.

Platības ziņā lielākais ugunsgrēks izcēlies svētdien pievakarē Puķu ielā Saaspilī, kur dega zaru kaudze 40 kvadrātmetru platībā, informēja VUGD.

Rīgas ielā Baldonē degusi vieglā automašīna, Ādažos – kombains, bet Ķekavā – celtniecības vagons 15 m2 platībā. Baldonē uguns svētdien arī pārņēmusi meža zemsedzi 16 m2 platībā, bet Daugavas ielā Mārupē konteinerā sviluši atkritumi.

Divi izsaukumi par ugunsgrēkiem saņemti no Jūrmalas. Piektdien piecstāvu dzīvojamās majas otrā stāva dzīvoklī aizdedzies skapis, bet Skolas ielā mežā apdzēsts neviena nepieskatīts ugunskurs.

Svētdien VUGD no Jūrmalas arī saņēma informāciju par jūrā pazudušu peldētāju. Vēlāk izrādījies, ka vīrietis izpeldējis krastā saviem spēkiem, taču pludmalē apmaldījies.

Veicot glābšanas darbus, VUGD pārstāvji Siguldā kādam cilvēkam palīdzējuši noņemt gredzenu no piepampuša pirksta, Skolas ielā Baložos aizvākuši nolūzušu un vieglajai automašīnai pārkritušu koku, bet Dienvidu ielā Salaspilī sakārtojuši ceļa braucamo daļu pēc ceļu satiksmes negadījuma.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.