Menu
 

Triju dienu laikā ceļu satiksmes negadījumos gājuši bojā divi cilvēki un 31 guvis savainojumus

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Svētdien plkst. 14.25 uz Bauskas šosejas Olaines novada teritorijā notika sadursme starp automaāšinu “MAN TGX” ar piekabi un automašīnu “Honda”, kuras vadītāja no gūtajām traumām mira.

Piektdien plkst. 10.56 Rīgā, Buļļu ielā, notika sadursme starp kravas automašīnu “DAF” ar piekabi un velosipēdisti. Ceļu satiksmes negadījumā notikuma vietā velosipēdiste bojā gāja. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Kopumā kopš pagājušās piektdienas Rīgas reģionā reģistrēti 149 ceļu satiksmes negadījumi, cietusi 31 persona, to skaitā astoņi gājēji un seši velosipēdisti, liecina Valsts policijas informācija.

Triju dienu laikā policija aizturējusi astoņus autovadītājus alkohola reibumā un divus – narkotisko vielu iespaidā. Par braukšanas ātruma pārsniegšanu Rīgā un galvaspilsētai tuvējos novados sastādīti 169 administratīvā pārkāpuma protokoli, par agresīvu braukšanu – divi protokoli.

Kopš piektdienas Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē reģistrētas 17 velosipēdu zādzības un viena automašīnas zādzība, kā arī astoņas zādzības no mājokļiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.