Menu
 

Brīvdienās Pierīgā degusi pirts, meža zemsedze, zari, vadi, atkritumi un ēdiens

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kopš pagājušās piektdienas VUGD no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis gandrīz 20 izsaukumu. Platības ziņā lielākais ugunsgrēks reģistrēts sestdien pievakarē Baldones novadā, kur 200 kvadrātmetru teritorijā dega meža zemsedze. Pusotras stundas laikā ugunsgrēks tika likvidēts, informēja VUGD.

Piektdien vakarā Carnikavas novada Mežciemā bija izcēlies ugunsgrēks divstāvu dzīvojamās mājas pirmā stāva pirtī un no ēkas bija evakuējušies četri cilvēki. Ugunsgrēks tika likvidēts divu stundu laikā.

Trīs izsaukumi nedēļas nogalē saņemti par daudzstāvu dzīvojamo māju virtuvēs piedegušu ēdienu un tā radīto sadūmojumu – sestdien trīsstāvu mājā Uzvaras prospektā Baložos, svētdien četrstāvu mājā Ķekavas novada Krustkalnos un deviņstāvu mājā Lauku ielā Jūrmalā. Savukārt trīsstāvu dzīvojamā ēkā Zeltrītu ielā Mārupē un piecstāvu ēkā Jelgavas ielā Olainē bija aizdegušies elektroinstalācijas vadi.

Vēl Olaines novada Medemciemā degusi vieglā automašīna, Ropažu novadā pie Bajāriem – prāva zaru kaudze, Ķekavas novada Katlakalnā – sadzīves mantas atklātā teritorijā, Olaines novadā un Carnikavas novada Gaujā apdzēsti neviena nepieskatīti ugunskuri, bet Parka ielā Olainē – atkritumi konteinerā.

Veicot glābšanas darbus, VUGD pārstāvji Siguldas novada Allažu pagastā nocēluši no koka kaķi, Saldus ielā Jūrmalā aizvākuši ceļa braucamajai daļai pārkritušu koku, kā arī sakārtojuši braucamo daļu pēc ceļu satiksmes negadījumiem Slokas ielā Jūrmalā, uz Bauskas šosejas Olaines novadā un Meža prospektā Jūrmalā, kur no automašīnas arī bija izlijusi eļļa 10 kvadrātmetru platībā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.