Menu
 

Zemeņu ielā Jūrmalā dedzis šķūnis un divstāvu dzīvojamās mājas ārsiena

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kopš nedēļas sākuma Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis duci izsaukumu. Lielākais ugunsgrēks reģistrēts otrdien vakarā Zemeņu ielā Jūrmalā, kur 45 kvadrātmetru platībā dega šķūnis un divstāvu dzīvojamās mājas ārsiena.

Kā informēja VUGD, ugunsgrēka likvidācijai bija nepieciešamas vairāk nekā četras stundas un darbi pabeigti jau pēc pusnakts.

Vēl viens ugunsgrēks Jūrmalā noticis pirmdien pēcpusdienā Atbalss ielā, kur neapsaimniekotā garāžā dega atkritumi 15 m2 platībā. Atkritumi deguši arī Ķekavas novada Katlakalnā, bet daudzstāvu dzīvojamā mājā Dalbes ielā Olainē svila uz plīts atstāts piededzis ēdiens.

Pēdējo triju dienu laikā glābējiem Pierīgā nācies novērst vairāku ceļa satiksmes negadījumu sekas, kaut palīdzība cietušajiem nebija nepieciešama – cilvēki no avarējušajiem transporta līdzekļiem bija izkļuvuši pašu spēkiem.

Pirmdien vakarā Stopiņu novadā uz autoceļa Rīga – Ērgļi pēc divu automašīnu sadursmes, kā arī trešdien Olaines novadā uz Jelgavas šosejas pēc vienas automašīnas avārijas bija nepieciešams atvienot akumulatora klemmes. Otrdien pēcpusdienā uz Vidzemes šosejas Berģos un trešdien pēcpusdienā uz Vecštāles ceļa Ādažos VUGD darbinieki izvilkuši grāvī iestūrētus spēkratus, bet otrdien pievakarē Strēlnieku prospektā Jūrmalā sakārtojuši ceļa braucamo daļu pēc divu automašīnu sadursmes.

Vēl Carnikavas novada Kalngalē glābēji notvēruši ievainotu gulbi un nodevuši putnu vietējās pašvaldības policijas pārstāvjiem, bet Jurģu ielā Jūrmalā nocēluši no koka kaķi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.