Menu
 

Pie Ropažiem, apgāžoties automašīnai, gājis bojā tās vadītājs

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Valsts policija Foto - Valsts policija

Ceturtdien, 10. septembrī, ap pulksten 8.00 Valsts policija saņēma izsaukumu uz autoceļu Inčukalns-Ropaži-Ikšķile pie Ropažiem, kur automašīnas “Volkswagen” vadītājs bija nobraucis no ceļa braucamās daļas, kā rezultātā automašīna apgāzās. Ceļu satiksmes negadījumā automašīnas vadītājs gāja bojā. Policija skaidro notikušā apstākļus.

No pirmdienas līdz ceturtdienas rītam Rīgas reģionā bija reģistrēts 151 ceļu satiksmes negadījums. 8.septembrī, plkst.12.22, Rīga, Jūrmalas gatvē, autobusa vadītājs pagaidām nenoskaidrotos apstākļos uzbrauca gājējai un aizbrauca no negadījuma vietas. Gājēja no gūtajām traumām gāja bojā notikuma vietā.

Negadījumos cietušas 24 personas, to skaitā astoņi gājēji un trīs velosipēdisti, liecina Valsts policijas informācija.

Triju dienu laikā policija aizturējusi piecus autovadītājus alkohola reibumā un trīs – narkotisko vielu iespaidā. Par braukšanas ātruma pārsniegšanu Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē sastādīti 130 administratīvā pārkāpuma protokoli, par agresīvu braukšanu – četri protokoli.

Kopš pirmdienas Rīgā un galvaspilsētai tuvējos novados reģistrētas 24 velosipēdu zādzības un piecas automašīnas zādzības, kā arī 10 zādzības no mājokļiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.