Menu
 

Jūrmalā ugunsgrēks postījis vienstāva māju, daudzviet dzēsti svilstoši atkritumi Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) kopš nedēļas sākuma no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis vairāk nekā 20 izsaukumu. Llielākais ugunsgrēks izcēlies trešdien vakarā uz Vārnukroga ceļa Jūrmalā, kur degusi vienstāva dzīvojamā māja 100 kvadrātmetru platībā. Pēc vairāk nekā triju stundu darba ugunsgrēks likvidēts, informēja VUGD.

Lielākā daļa saņemto izsaukumu saistīta ar nelielā teritorijā (1-10 m2) degošiem atkritumiem. Četri šādi izsaukumi saņemti no Jūrmalas, pa vienam – no Kadagas, Babītes novada Egļuciema, Ādažiem, Jaunolaines un Pārolaines. Vēl Maskavas ielā Salaspilī daudzdzīvokļu ēkas ceturtā stāva dzīvoklī svilis uz plīts atstāts piededzis ēdiens, bet Babītes novadā aizdedzies traktora bremžu disks.

Veicot glābšanas darbus, VUGD darbinieki trešdien vakarā Ziemeļu ielā Ķekavā ar absorbenta palīdzību savākuši no transportlīdzekļa izplūdušu degvielu, otrdien Rīgas ielā Jūrmalā neitralizējuši lapseņu pūzni, Zvaigžņu ielā Rāmavā novērsuši tvaika noplūdi nepareizas apkures sistēmas ekspluatācijas dēļ, bet Ķekavas novada Krustkalnos sakārtojuši ceļa braucamo daļu pēc vieglās automašīnas un motorollera sadursmes.

Nolūzuši vai aizlūzuši koki aizvākti divās vietās Jūrmalā (vienā gadījumā koks bija pārkritis mājai), kā arī Jaunmārupē un Rumbulā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.