Menu
 

Siguldas novadā degusi kūts, šķūnis, automašīna un dēļu kaudze Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) kopš pagājušās nedēļas otrajā pusē no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis vairāk nekā 20 izsaukumu. Lielākais ugunsgrēks izcēlies sestdien vakarā Siguldas novada Nurmižos, kur 450 kvadrātmetru platībā dega kūts, šķūnis, automašīna un dēļu un malkas kaudze. Kā informēja VUGD, ugunsgrēka likvidācija pabeigta pēc vairāk nekā septiņu stundu darba.

Otrs lielākais ugunsgrēks reģistrēts piektdien pēcpusdienā Promenādes ielā Jūrmalā, kur dega zaru kaudze 100 m2 platībā.

Vēl Ādažu novada Alderos nelielā teritorijā degusi meža zemsedze, Rīgas ielā Saulkrastos – nepieskatīts ugunskurs, Salaspils novadā – vieglā automašīna, Mārupē – koka stumbrs, dzīvoklī Asaru prospektā Jūrmalā – svece un grīda. Taču visvairāk izsaukumu saņemts par konteineros vai atklātā teritorijā svilstošiem atkritumiem – tādi saņemti no vairākām vietām Jūrmalā, kā arī Mārupes, Ķekavas novada Krustkalniem u.c.

Piektdien no rīta Ādažos glābēji no upes izcēluši bojā gājušo un nodevuši viņu Valsts policijas darbiniekiem, bet svētdien agri no rīta kopā ar policistiem un Zemessardzes pārstāvjiem piedalījušies sekmīgā sievietes meklēšanā, kura ogojot bija nomaldījusies mežā Ķekavas novadā.

Vienības prospektā Jūrmalā atbrīvots tīklos sapinies gulbis, uz Ventspils šosejas Babītes novadā un uz Vidzemes šosejas Garkalnes novadā sakārtota ceļa braucamā daļa pēc automašīnu avārijām. Bet aizlūzuši vai nolūzuši koki vai zari sazāģēti un aizvākti Meža prospektā Jūrmalā, Birztalu ielā Stopiņu novada Dreiliņos, Ādažu novada Baltezerā un Olaines novadā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.