Menu
 

Babītes novadā glābēji nogādājuši krastā divus laivotājus Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Attēlam ir ilustratīva nozīme. Foto - pixabay.com Attēlam ir ilustratīva nozīme. Foto - pixabay.com

Trešdien Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz  Babītes novadu, kur ezerā divās laivās atradās divi cilvēki, kuri, visticamāk, spēcīgā vēja dēļ saviem spēkiem nespēja tikt krastā. Glābēji nogādāja abus cilvēkus krastā un nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Trešdien Siguldas novadā VUGD darbinieki ar absorbējošo bonu palīdzību ierobežojuši un savākuši dīķī ielijušus aptuveni 20 litrus motoreļļas. Trešdien Jaunolainē un ceturtdien agri no rīta uz Rīgas apvedceļa Ķekavas novadā glābēji novērsuši ceļu satiksmes negadījumu radītās sekas, bet trešdien vakarā Saulkrastu novadā un trīs vietās Jūrmalā aizvākuši spēcīgo vēja brāzmu nogāztos kokus.

Kopš nedēļas sākuma Pierīgas novados un Jūrmalā arī likvidēti desmit ugunsgrēki. Lielākais no tiem – pirmdien Mārupē, kur 20 kvadrātmetru platībā dega šķūnis. Pirmdien Stacijas ielā Olainē degusi dārza māja 10 m2 platībā, savukārt Jūrmalā – grīda piecstāvu dzīvojamās mājas dzīvoklī un vieglā automašīna.

Vēl trešdien pēcpusdienā sabiedriskā ēkā Rīgas ielā Salaspilī aizdegusies apgaismes lampa, taču visvairāk izsaukumu saņemts par svilstošiem atkritumiem – pa diviem no Olaines novada un Jūrmalas, kā arī viens no Salaspils.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.