Menu
 

Pirmdien Jūrmalā degušas sadzīves mantas un dīvāns

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto no arhīva Foto no arhīva

Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 48 izsaukumus, tostarp uz Jūrmalu un Salaspils novadu.

Pirmdien plkst.20.05 tika saņemts izsaukums uz Nometņu ielu Jūrmalā, kur daudzstāvu mājas trešā stāva dzīvoklī dega sadzīves mantas un dīvāns 4m2 platībā, informē glābšanas dienestā. Plkst.20.17 ugunsgrēks tika likvidēts. Dzīvoklī nebija uzstādīts dūmu detektors.

VUGD pārstāvji atgādina, ka no 2020.gada 1.janvāra visos mājokļos ir jābūt uzstādītiem dūmu detektoriem, kas ar skaļas skaņas palīdzību brīdinās par ugunsgrēka izcelšanos.

Pirmdien plkst.13.47 glābšanas dienests saņēma izsaukumu uz Salaspils novada Salaspils pagastu, kur uz Rīgas apvedceļa bija notikusi kravas un vieglās automašīnas sadursme. Cilvēki no automašīnām izkļuva pirms VUGD darbinieku ierašanās. Ugunsdzēsēji glābēji atvienoja akumulatoru klemmes, ar absorbenta palīdzību apstrādāja ceļa braucamo daļu, uz kura bija izlijuši šķidrumi no transportlīdzekļiem, un sakārtoja brauktuvi. Plkst.14.48 notikums tika likvidēts.

Laika posmā no šī gada 19.oktobra plkst. 6.30 līdz 20.oktobra plkst. 6.30 VUGD kopumā saņēma 48 izsaukumus – 15 uz ugunsgrēku dzēšanu, 27 uz glābšanas darbiem, bet seši izsaukumi bija maldinājumi, vēsta glābšanas dienestā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.