Menu
 

Ugunsgrēkā Saulkrastu novadā cietis cilvēks (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Sestdien ap plkst.17.30 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumus uz Saulkrastu novadu, kur divstāvu dzīvojamā mājā dega dīvāns un sadzīves mantas 10 kvadrātmetru patībā. No degošās telpas ugunsdzēsēji iznesa cietušu cilvēku un nodeva viņu Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķu aprūpē. Kā informēja VUGD, nepilnas stundas laikā ugunsgrēks tika likvidēts.

Pagājušās nedēļas otrajā pusē Pierīgā reģistrēti divi dārza māju degšanas gadījumi. Ceturtdien Stacijas ielā Olainē dārz māja degusi 20 m2 platībā, un ugunsgrēks likvidēts stundas laikā. Savukārt naktī uz svētdienu Inčukalna novadā, piedaloties vietējās brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrības pārstāvjiem, VUGD darbinieki divu stundu laikā novērsuši ugunsgrēku, kurā liesmas bija izplatījušās 50 m2 platībā.

Vēl svētdien agri no rīta Mārupē, Liliju un Daugavas ielu krustojumā bija aizdegusies vieglā automašīna, bet naktī uz pirmdienu Ikšķiles novada Tīnūžu pagasta Kalnājos vienstāva ēkā degušas sadzīves mantas – šis negadījums tika novērsts vēl pirms ugunsdzēsēju ierašanās.

Piektdien Krimuldas novada Lēdurgas pagastā vienstāva dzīvojamās mājas skurstenī bija deguši sodrēji, savukārt Inčukalna novada Gaujā aizvākts ceļa braucamajai daļai pārkritis koks.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.