Menu
 

Kadagā degusi guļbūve, Olainē – dārza māja, Vāverkrogā – vieglā automašīna

  • Autors:  Apriņķis.lv
Attēlam ir ilustratīva nozīme. Foto - VUGD Attēlam ir ilustratīva nozīme. Foto - VUGD

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) kopš nedēļas sākuma no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis deviņus izsaukumus, sešus no tiem – par ugunsgrēkiem.

Otrdien no rīta Ādažu novada Kadagā divstāvu guļbūves ēkā dega starpsiena un jumts 40 kvadrātmetru platībā. Šis ugunsgrēks tika likvidēts pēc divarpus stundu darba, informēja VUGD.

Vēl otrdien Mārupes novadā blakus “Briežezeriem” dedzis mežs 5 m2 platībā, bet pievakarē Ropažu novada Vāverkrogā – vieglā automašīna.

Platības ziņā lielākais ugunsgrēks izcēlies trešdien pēcpusdienā 21.līnijā Olainē, kur uguns bija apņēmusi 60 m2 plašu dārza māju – ugunsgrēka likvidācijai bija nepieciešamas vairāk nekā divas stundas.

Trešdien Garkalnes novada Sunīšos vienstāva angāra tipa ēkā dega ģērbtuve 35 m2 platībā, bet Siguldas novada “Kamenēs” dzirksteļoja pie elektrolīnijas atrauti vadi.

Divi izsaukumi trešdien saņemti no Ķekavas novada Baložiem. Ziedu ielā nepareizas apkures sistēmas ekspluatācijas dēļ trešdien bija radies sadūmojums divstāvu dzīvojamā mājā – ar VUGD darbinieku palīdzību telpas tika izvēdinātas. Savukārt Rīgas ielā vieglā automašīna pie ietriekusies kokā – glābēji aizvāca nolauzto koku un atbrīvoja ietvi.

Koks no ceļa braucamās daļas aizvākts arī Jaunolainē, blakus “Rutku Alpiem”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.