Menu
 

Murjāņos novērsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Gluži mierīgi šīs nedēļas pirmā puse Pierīgas novados un Jūrmalā pagājusi Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbiniekiem – saņemti vien astoņi izsaukumi.

Pirmdien plkst.14.33 VUGD saņēma izsaukumu uz Murjāņiem Sējas novadā, kur dega divstāvu dzīvojamā māja, garāža un šķūnis kopumā 550 kvadrātmetru platībā. Notikuma vietā strādāja 24 VUGD ugunsdzēsēji, izmantojot sešas autocisternas, glābšanas automobili un autopacēlāju, kā arī Inčukalna un Raganas brīvprātīgie ugunsdzēsēji. Pēc divām stundām ugunsgrēks lokalizēts un plkst.1.26 naktī likvidēts, informēja VUGD.

Pirmdien vakarā Garkalnes novada Upesciemā dega vienstāva dzīvojamās mājas bēniņi un jumts 35 m2 platībā – šis ugunsgrēks tika likvidēts triju stundu laikā. Savukārt trešdien no rīta Inčukalna novadā uguns bija apņēmusi vienstāva saimniecības ēkas jumta pārsegumu 40 m2 platībā – dzēšanas darbos piedaloties Inčukalna brīvprātīgajiem ugunsdzēsējiem, ugunsgrēks tika likvidēts pusotras stundas laikā.

Vēl Fabrikas ielā Jūrmalā un neapsaimniekotā katlu mājā Berģos apdzēsti degoši atkritumi, Siguldā sievietei no uzpampuša pirksta noņemts gredzens, bet Ropažu novada Zaķumuižā atbrīvots un veterinārai klīnikai nodots vieglās automašīnas motora nodalījumā iesprūdis kaķis.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.