Menu
 

Murjāņos degusi garāža, Odukalnā – pirts; Olainē izglābts purvā slīkstošs cilvēks

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) aizvadītās nedēļas otrajā pusē no Pierīgas novadiem saņēmis desmit izsaukumus. Ceturtdien VUGD palīdzība bija nepieciešama Olainē, kur purvā slīka cilvēks. Glābēji palīdzēja cilvēkam izkļūt no purva un nogādāja viņu Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

No Olaines novada saņemti vēl divi izsaukumi. Ceturtdien Medemciemā divstāvu dzīvojamās mājas dūmvadā dega sodrēji, bet svētdien Stīpniekos – atkritumi, informēja VUGD.

Platības ziņā lielākais ugusngrēks pēdējās dienās izcēlies naktī uz sestdienu Pasta ielā Murjāņos, kur dega garāža un vieglā automašīna 76 kvadrātmetru teritorijā. Ugunsgrēks tika likvidēts pusotras stundas laikā.

Vēl Atpūtas ielā Inčukalnā divstāvu dzīvojamās mājas kāpņutelpā deguši griesti un siena 17 m2 platībā, Ķekavas novada Odukalnā divstāvu dzīvojamās mājas pagarabā izbūvētā pirtī – dēļu apšuvums, Ikšķiles novada Tīnūžu pagastā angāra tipa katlumājā – kompresors, elektrības vadi un kokmateriāli, Salaspils novada Saulkalnē piecstāvu ēkas dzīvoklī – ēdiens uz plīts, bet Siguldas novada Allažu pagastā – atkritumi.

Svētdien pievakarē VUGD saņēma izsaukumu uz Garkalnes novada Sužiem, kur dzīvojamā mājā nepareizas apkures sistēmas ekspluatācijas dēļ bija pārkarsis apkures katls. VUGD darbinieki iztīrīja kurtuvi un negadījumu novērsa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.