Menu
 

Inčukalna novadā degusi koka ēka, Stopiņu novadā – divas vieglās automašīnas Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) pagājušās nedēļas otrajā pusē no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis pusotru desmitu izsaukumu. Lielākais ugunsgrēks reģistrēts naktī uz sestdienu Inčukalna novada Gaujā, kur dega vienstāva koka ēka 180 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēks tika likvidēts pēc triju stundu darba, informēja VUGD.

Piektdien naktī Stopiņu novada Dzidriņās VUGD darbinieki apdzēsuši divas vieglās automašīnas – uguns bija izplatījusies 30 m2 lielā teritorijā. Savukārt Jaunolainē novērsta sodrēju degšana divstāvu dzīvojamās mājas dūmvadā.

Divi izsaukumi saņemti no Saulkrastiem – Rīgas ielā degusi malkas grēda, bet Skuju ielā žogs un atkritumi. Daudzstāvu mājas lifta šaftā Enerģētiķu ielā Salaspilī deguši papīri, bet svilstoši atkritumi apdzēsti Upesmalas un Kanālu ielā Jūrmalā, kā arī Meža ielā Vangažos.

Veicot glābšanas darbus, VUGD darbinieki Parādes ielā Siguldā savākuši no saplēsta termometra izlijušu dzīvsudrabu, Krimuldas novadā sakārtojuši ceļa braucamo daļu pēc automašīnu sadursmes, bet Melnsila ielā Zvejniekciemā un Kraukļalas ielā Siguldā aizvākuši nolūzušus un ceļa braucamajai daļai pārkritušus kokus.

Pirmdien agri no rīta Olaines novadā, pie pagrieziena uz Plakanciemu, notikusi divu vieglo automašīnu sadursme. Cilvēki no transporta līdzekļiem izkļuva pašu spēkiem, bet glābēji novērsa gāzes noplūdi no viena spēkrata un atvienoja akumulatora klemmes.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.