Menu
 

Jūrmalā, kā arī Ikšķiles un Salaspils novados likvidēti prāvi ugunsgrēki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kopš nedēļas sākuma Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis septiņus izsaukumus. Tostarp novērsti arī vairāki platības ziņā lieli ugunsgrēki dzīvojamās ēkās.

Pirmdien plkst.14.52 saņemts izsaukums uz Ikšķiles novada Tīnūžu pagastu, kur 150 kvadrātmetru platībā dega malkas šķūnis, konteiners ar sadzīves mantām, dārza traktors un motocikls. Kā informēja VUGD, ugunsgrēks tika likvidēts pēc trīsarpus stundu darba.

Otrdien plkst.22.13 VUGD saņēma izsaukumu Mežrozīšu ielu Jūrmalā, kur 36 m2 platībā dega dzīvojamais vagoniņš. Pirms ugunsdzēsēju ierašanās no vagoniņa saviem spēkiem bija evakuējās četri cilvēki. Plkst.1.19 ugunsgrēks tika likvidēts.

Trešdien plkst. 23.22 VUGD darbinieki steidza uz Salaspils novadu, kur 100 m2 platībā dega vienstāva dzīvojamā māja un garāža. Ugunsgrēks tika likvidēts plkst. 3.24 naktī.

Vēl trešdien Baldones novadā degusi zaru kaudze 25 m2 platībā, naktī uz ceturtdienu Carnikavas novada Gaujā divstāvu dzīvojamās mājas pagrabā degusi malka un sadzīves mantas, bet Olaines novadā divstāvu dzīvojamās mājas dūmvadā deguši sodrēji.

Otrdien Pērkona ielā Jūrmalā VUGD darbinieki sakārtojuši ceļa braucamo daļu pēc ceļu satiksmes negadījuma.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.