Menu
 

Lēdurgā degusi pirts, Inčukalnā – treileris, Jūrmalā un Ķekavā – dārza mājas Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Pagājušās nedēļas otrajā pusē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis pusotru desmitu izsaukumu. Platības ziņā lielākais ugunsgrēks reģistrēts ceturtdien dienas vidū Salaspilī, kur dega vienstāva dzīvojamās ēkas bēniņi un jumta konstrukcijas 140 kvadrātmetru platībā. Kā jau ziņots, šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts pēc desmit stundu darba, informēja VUGD.

Sestdien Krimuldas novada Lēdurgas pagastā 40 kvadrātmetru platībā degusi pirts. Piedaloties vietējiem brīvprātīgajiem ugunsdzēsējiem, uguns nelaime tika likvidēta divu stundu laikā.

Piektdien Olaines novadā uguns bija apņēmusi neapdzīvotu vienstāva ēku 30 m2 platībā, bet sestdien Mežrozīšu ielā Jūrmalā, kā arī svētdien Ķekavas novadā tādā pašā platībā degušas dārza mājas.

Vēl Inčukalna novadā apdzēsts degošs dzīvojamais treileris (15 m2), Dīķu ielā Jūrmalā – sausā zāle mežā (10 m2), bet Stacijas ielā Olainē – atkritumi un niedres (10 m2). Savukārt Ķekavas novadā un Senatnes ielā Jūrmalā novērsta sodrēju degšana dzīvojamo māju dūmvadā.

Sestdien Skolas ielā Jūrmalā no deviņstāvu dzīvojamās mājas jumta noņemta vēja atrauta skārda plāksne, bet Tūristu ielā aizvākts ceļa braucamajai daļai pārkritis koks.

Sestdien pēcpusdienā VUGD saņēma izsaukumu uz Babītes novadu, kur trīs cilvēki, iebraukuši ar laivu ūdenstilpē, spēcīgā vēja dēļ nespēja saviem spēkiem atgriezties krastā. Glābēji ar savu laivu viņus nogādāja krastā.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.