Menu
 

Trešdien ceļu satiksmes negadījumos Baldones un Babītes novados gājuši bojā divi cilvēki Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Trešdien plkst. 7.24 Baldones novadā, uz autoceļa Rīga-Bauska, notika automašīnu “Volkswagen” un “Volvo” sadursme. Notikuma vietā bojā gāja viena pesona. Savukārt ap plkst. 20.30 Babītes novadā, uz autoceļa Rīga-Ventspils pie pieturas "Mežvidi", pēc sākotnējās informācijas automašīnas “Volkswagen” vadītājs uzbrauca pagaidām nenoskaidrotai sievietei, kura notikuma vietā no gūtajām traumām gāja bojā. Policija turpina skaidrot notikušo negadījumu apstākļus.

Kopumā pēdējo triju dienu laikā Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē reģistrēti 156 ceļu satiksmes negadījumi, kuros divi cilvēki gājuši bojā un 17 cietuši. Cietušo vidū ir pieci gājēji un četri velosipēdisti.

Kopš pirmdienas Rīgas reģionā Valsts policija aizturējusi sešus autovadītājus alkohola reibumā un divus – narkotisko vielu iespaidā, liecina Valsts policijas informācija. Sastādīti 142 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un astoņi – par agresīvu braukšanu.

Rīgā un galvaspilsētai tuvējos novados reģistrēta viena automašīnu zādzība un 12 velosipēdu zādzības, kā arī 12 zādzības no mājokļa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.