Menu
 

Piecu dienu laikā satiksmes negadījumos Pierīgā dzīvību zaudējuši četri cilvēki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Valsts policija Foto - Valsts policija

Sestdien plkst.20.06 Babītes novada Salas pagastā, autoceļa Rīga – Ventspils (A10) 24.kilometrā, pie Varkaļiem, automašīnas “Mazda” vadītājs nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. No gūtajām traumām spēkrata vadītājs mira notikuma vietā.

Līdz ar to kopš pagājušās trešdienas satiksmes negadījumos Pierīgā dzīvību zaudējuši četri cilvēki, liecina Valsts policijas informācija.

Jau ziņots, ka trešdienas rītā Baldones novadā, uz autoceļa Rīga-Bauska, automašīnu “Volkswagen” un “Volvo” sadursmē bojā gāja viena pesona, bet vakarā Babītes novadā, uz Ventspils šosejas pie pieturas "Mežvidi" automašīnas “Volkswagen” vadītājs uzbrauca kādai sievietei, kura notikuma vietā no gūtajām traumām gāja bojā. Savukārt piektdien dienas vidū Garkalnes novadā, uz autoceļa Rīga-Carnikava-Ādaži pie krustojuma ar Jaunciema gatvi, kāda persona, vadot automašīnu “BMW X5”, uzbrauca gājējam.

Aizvadītajās brīvdienās Rīgas reģionā reģistrēti 66 ceļu satiksmes negadījumi, kuros ievainojumus guvuši pieci cilvēki, tostarp viens gājējs.

Valsts policija Rīgas reģionā aizturējusi 15 autovadītājus alkohola reibumā. Divu dienu laikā sastādīti 147 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un viens – par agresīvu braukšanu.

Rīgā un galvaspilsētai tuvējos novados reģistrētas divas automašīnu zādzības un sešas velosipēdu zādzības, kā arī sešas zādzības no mājokļa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.