Menu
 

Gaujā no dzelzceļa sliedēm novilkta uz pārbrauktuves apstājusies vieglā automašīna

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) kopš nedēļas sākuma no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis septiņus izsaukumus. Jaunākais no tiem – trešdien plkst. 14.42 no Ķekavas novada, kur notikusi divu vieglo automašīnu sadursme un transportlīdzekļi iestūrējuši grāvī. Ziņu par cietušajiem pagaidām nav, informēja VUGD.

Ceļu satiksmes negadījuma sekas novērstas arī trešdien priekšpusdienā Babītes novada Sēbrciemā. Glābēji atvienoja vieglās automašīnas akumulatora klemmes un novietoja spēkratu uz riteņiem. Negadījumā cilvēki nav cietuši.

Vēl trešdien Carnikavas novada Gaujā VUGD darbinieki ar vinčas palīdzību novilkuši no dzelzceļa sliedēm vieglo automašīnu, kas bija apstājusies uz dzelzceļa pārbrauktuves, bet Pārolainē apdzēsuši degošu vieglo automašīnu.

Trīs izsaukumi saņemti otrdien. Naktī Ainažu ielā Saulkrastu divstāvu dzīvojamā mājā bija izcēlies ugunsgrēks bunkurā pie apkures katla un 15 kvadrātmetru platībā dega granulas un būvkonstrukcijas. Šis ugunsgrēks tika likvidēts divu stundu laikā. Jāņa Pliekšāna ielā Jūrmalā bija aizdegusies elektrības rozete, bet Ikšķiles novada Tīnūžu pagastā izglābts akā iekritis suns.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.