Menu
 

Jaungada naktī ugunsgrēkā Jūrmalā gājis bojā cilvēks

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Jaunā gada naktī dārza mājas ugunsgrēkā Jūrmalā gājis bojā cilvēks, pastāstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta preses pārstāve Agrita Vītola.

Izsaukumu glābēji saņēmuši plkst.3.10. Dārza māja dega 12 kvadrātmetru platībā. Veicot dzēšanas darbus, tik atrasts viens bojāgājis cilvēks.

Šonakt Jūrmalā arī izšautas pirotehnikas dēļ, iespējams, aizdegušies četri šķūņi. Izsaukums saņemts plkst.1.39 naktī. Šķūņi dega 56 kvadrātmetru platībā. Glābēji pieļauj, ka iespējamais ugunsgrēka izcelšanās iemesls saistīs ar to, ka iepriekš tika rīkota uguņošana un tās rezultātā, iespējams, kāda dzirkstele trāpījusi uz jumtu pārsegumiem, kas sācis degt.

Savukārt ceturtdien pa dienu plkst.12.01 saņems izsaukums Priekules novadā, kur divstāvu dzīvojamā mājā dega sadzīves priekšmeti trīs kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā cieta viens cilvēks, kurš tika nodots mediķiem. Plkst.13.35 ugunsgrēks tika likvidēts.

Kopumā glābēji aizvadītajā diennaktī saņēma 72 izsaukumus, no tiem 30 uz ugunsgrēkiem, bet 19 uz glābšanas darbiem. Savukārt 23 izsaukumi bija maldinājumi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.