Menu
 

Olainē un Jūrmalā likvidēti paaugstinātas bīstamības ugunsgrēki Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kopš nedēļas sākuma Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis 10 izsaukumus. Divos gadījumos ugunsdzēsējiem nācies novērst paaugstinātas bīstamības ugunsgrēkus.

Naktī uz otrdienu tika saņemts izsaukums uz Pētera ielu Jūrmalā, kur ar atklātu liesmu dega divas neapsaimniekotas koka mājas 280 kvadrātmetru platībā. Savukārt trešdien pēcpusdienā Olaines novada Medemciemā ar atklātu liesmu dega divstāvu koka dzīvojamā māja 180 m2 platībā. Abu šo ugunsgrēku likvidācijai VUGD darbiniekiem bija nepieciešamas piecas stundas, informēja dienestā.

Pēdējo triju dienu laikā VUGD saņēmis divus izsaukumus uz Carnikavas novadu. Pirmdien Kalngalē dega divu nodošanai metāllūžņos paredzētu vieglo automašīnu vraki, bet dažas stundas vēlāk Carnikavā apdzēsta degoša lapu kaudze 20 m2 platībā.

Vēl viens ugunsgrēks likvidēts otrdien Mālpilī, kur vienstāva dzīvojamās mājas pagrabā bija aizdegušās sadzīves mantas. Bet dzīvojamo māju dūmvados Salaspils novada Rūķīšos un Sējas novada Murjāņos bija deguši sodrēji.

VUGD darbinieki pēdējo dienu laikā Pierīgā arī izlīdzējuši diviem dzīvniekiem. Atmodas ielā Siguldā no elektrības staba nocelts kaķis, bet Babītes novada Salas pagastā notverts un meža palaists suņu būdā ielīdis jenots.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.