Menu
 

Ropažu novadā degusi pirts, Garkalnes novadā savākta izlijusi degviela Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Nedēļas pirmā pusē visai mierīgi pagājusi Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam (VUGD) – no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmti vienn septiņi izsaukumi.

Lielākais ugungrēks reģistrēts pirmdien vakarā Ropažu novada Tumšupē, kur, visticamāk, bojāta dūmvada dēļ 50 kvadrātmetru platībā dega pirts. Ugunsgrēks tika likvidēts triju stundu laikā, informēja VUGD.

Vēl viens ugunsgrēks fiksēts otrdien Ulbrokā, kur bija aizdedzies elektrības stabs.

Otrdien dienas vidū Garkalnes novada Sunīšos no bojātās kravas automašīnas degvielas tvertnes noplūda 250 litri dīzeļdegvielas 100 kvadrātmetru platībā. Izlijusī degviela tika savākta ar absorbenta palīdzību, bet bākā atlikusī degviela tika pārsūknēta uz rezerves tvertni. VUGD darbinieki arī sakārtoja ceļa braucamo daļu.

Naktī uz trešdienu Ķekavas novadā uz Bauskas šosejas notikusi triju vieglo automašīnu sadursme. Glābēji no avarējušā spēkrata atbrīvoja vienu cietušo un nodeva viņu Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāvjiem, kā arī sakārtoja ceļa braucamo daļu.

Vēl Saulkrastos no koka nocelts kaķis, bet Asaru prospektā un Tallinas ielā Jūrmalā aizvākti ceļam pārkrituši koki.

Inčukalna pusē vietējās brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrības pārstāvji izvilkuši no grāvja traktoru, ko tur bija iestūrējis kāds iereibis likumpārkāpējs, vēsta TV raidījums “Degpunktā”. VUGD statistikā šāds negadījums gan nav fiksēts.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.