Menu
 

Kopš nedēļas sākuma Rīgas reģionā aizturēti 12 dzērājšoferi

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – Renārs Koris Foto – Renārs Koris

Kopš nedēļas sākuma Rīgas reģionā aizturēti deviņi autovadītāji alkohola reibumā un trīs – narkotisko vielu iespaidā, liecina Valsts policijas informācija. Sastādīti 142 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu, kā arī seši protokoli par agresīvu braukšanu.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgas reģionā reģistrēti 159 ceļu satiksmes negadījumi, kuros viens cilvēks gājis bojā un cietuši septiņi. Cietušo vidū ir viens gājējs un divi velosipēdisti.

Jau ziņots, ka otrdien ap plkst. 7.00 Inčukalna novadā, uz autoceļa Rīga – Sigulda, pēc sākotnējās informācijas, automašīnas “Toyota” vadītājs uzbrauca gājējam, kurš no gūtajām traumām mira notikuma vietā. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Savukārt trešdien pēcpusdienā uz Rīgas apvedceļa (A4) krustojumā ar autoceļu Ulbroka – Ogre (P5) notika vieglās un kravas automašīnas sadursme, pēc kura izveidojās sastrēgums. Satiksme tika atjaunota pēc aptuveni stundas.

Rīgā un galvaspilsētai tuvējos novados arī reģistrētas četras automašīnas zādzības un piecas velosipēdu zādzības, kā arī sešas zādzības no mājokļiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.