Menu
 

Ķekavas novadā no degošas mājas evakuējušies četri cilvēki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) kopš nedēļas sākuma no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis vien sešus izsaukumus – divus par ugunsgrēkiem un četrus par glābšanas darbiem.

Plkst. 00.49 naktī uz otrdienu saņemts izsaukums uz Ķekavas novadu, kur ar atklātu liesmu dega dzīvojamās mājas jumts un siena 130 kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD darbinieku ierašanās no ēkas saviem spēkiem evakuējās četri cilvēki. Plkst. 6.23 ugunsgrēks tika likvidēts, liecina VUGD informācija.

Arī otrs ugunsgrēks saņemts no Ķekavas novada – pirmdien vakarā tur dega vieglā automašīna. Šis ugunsgrēks tika likvidēts vēl pirms ugunsdzēsēju ierašanās.

Aizvadītajās dienās VUGD darbinieki snieguši palīdzību citu operatīvo dienestu pārstāvjiem: pirmdien Jūrmalā izvilkuši sniegā iestigušu pašvaldības policijas automašīnu, bet Babītes novada Salas pagastā – Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta automašīnu.

Vēl Jūrmalā kādam iedzīvotajām bija nepieciešama glābēju palīdzība, lai no piepampuša pirksta novilktu gredzenu, bet Siguldā atbrīvots zem mājas terases iesprūdis suns.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.