Menu
 

Pierīgā deguši sodrēji un vieglās automašīnas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Pagājušās nedēļas otrajā pusē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis pusotru desmitu izsaukumu. No lieliem ugunsgrēkiem gan izdevies izvairīties.

Bražciemā Jūrmalā un Krimuldas novada Lēdurgas pagastā apdzēstas degošas vieglās automašīnas. Savukārt dzīvojamās mājās Dundagas ielā Jūrmalā, Garkalnes novada Berģos, Nākotnes ielā Ķekavā un Brocēnu ielā Jūrmalā apdzēsti dūmvados degoši sodrēji, informēja VUGD.

VUGD atgādina, ka dūmvadu attīrīšana no sodrējiem ir jāveic regulāri, lai novērstu to degšanu. Sadegot sodrējiem, dūmvadā veidojas augsta temperatūra, kas laika gaitā var bojāt dūmvada konstrukciju.

Vēl Salaspils novadā garāžā pie dzīvojamās mājas degušas sadzīves mantas un jumta pārsegums, Ausmas ielā Carnikavā – atkritumi konteinerā, vienstāva dzīvojamā mājā Baldones novadā – sadzīves mantas, divstāvu dzīvojamās mājas pirmajā stāvā Raiņa ielā Salaspilī – papīra dvielis un skapī iebūvēta lampiņa, bet dzīvojamās ēkas katlumājā Ķekavas novadā – granulas un vadības panelis.

Vārnukroga ceļā un Lašu ielā Jūrmalā glābēji atbrīvojuši gulbjus, kuru spārni bija iesaluši ledū. Savukārt Sējas novadā sakārtojuši ceļa braucamo daļu pēc kravas automašīnas avārijas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.