Menu
 

Dzīvojamo māju dūmvados Jūrmalā un Dzērumos deguši sodrēji

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Pagājušās nedēļas otrajā pusē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis desmit izsaukumu. No postošiem ugunsgrēkiem izdevies izvairīties.

Trīs izsaukumi saņemti par dzīvojamo māju dūmvados degošiem sodrējiem. Ceturtdien tas noticis trīsstāvu mājā Aglonas ielā Jūrmalā, piektdien – divstāvu mājā Bolderājas ielā Jūrmalā, bet sestdien – divstāvu ēkā Ķekavas novada Dzērumos, informēja VUGD.

Sestdien Olaines novadā dedzis mikroautobuss, svētdien Zelmas ielā Ādažos – grīda divstāvu dzīvojamās mājas pirmajā stāvā, bet naktī uz pirmdienu Vienības prospektā Jūrmalā – elektrības vadi pie piecstāvu sabiedriskās ēkas. Atkritumi konteineros apdzēsti Fabrikas ielā Jūrmalā un Neibādes ielā Saulkrastos.

Veicot glābšanas darbus, svētdien vakarā Zvejniekciemā VUGD pārstāvji ar hidraulisko instrumentu palīdzību atbrīvojuši pēc ceļu satiksmes negadījuma transportlīdzeklī iespiestu cilvēku. Sestdien Stopiņu novada Dzidriņās glābēji atvienoja  avarējušas automašīnas akumulatora klemmes, bet Tūristu ielā Jūrmalā aizvāca ceļa braucamajai daļai pārkritušu koku.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.