Menu
 

Policisti Balžos aizturējuši velosipēdu zagli

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Baložu iecirkņa darbinieki aizturēja kādu zagli, kurš bija nozadzis divus velosipēdus un sadzīves mantas.

Sestdienas rītā Valsts policija saņēma iesniegumu par tās pašas dienas agrā rītā izdarītu zādzību no pagraba Baložos. Uzlaužot durvis, garnadzis bija nozadzis divus velosipēdus un sadzīves mantas.

Kā informēja Valsts policijā, veicot patrulēšanu, policijas darbinieki saņēma ziņu, ka iedzīvotāji ir pamanījuši aizdomīgu personu, kura slēpjas krūmos ar dažādam mantām. Policistiem ierodoties notikuma vietā, aizdomas apstiprinājās, tika sastapts kāds 1982. gadā dzimis vīrietis, pie kura atradās nozagtās mantas.

Saistībā ar notikušo tika uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 175. panta trešās daļas, proti, par zādzību, ja tā izdarīta, iekļūstot telpā. Par šādu nozieguma izdarīšanu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Vīrietis jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par līdzīga rakstura darbībām un narkotisko vielu lietošanu. Iespējamā vainīgā persona savu vainu atzina. Vīrietim piemērots drošības līdzeklis, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.