Menu
 

Ugunsgrēkā Olaines novadā gājis bojā cilvēks (papildināta) Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Attēlam ir ilustratīva nozīme. Foto - arhīvs Attēlam ir ilustratīva nozīme. Foto - arhīvs

Plkst. 1.01 naktī uz pirmdienu Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Olaines novadu, kur dega divas dārza mājas kopumā 40 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā gāja bojā viens cilvēks, bet viens cilvēks no ēkas bija evakuējies saviem spēkiem. Plkst. 4.40 ugunsgrēks tika likvidēts, informēja VUGD.

Kopumā aizvadītās nedēļas otrajā pusē VUGD no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis desmit izsaukumu. Ceturtdien plkst. 10.56 VUGD saņēma izsaukumu uz Jurģu ielu Jūrmalā, kur dega piecstāvu ēkas bēniņu pārseguma siltumizolācija 100 m2 platībā. Pirms VUGD darbinieku ierašanās no ēkas bija evakuējušies 20 cilvēki. Plkst. 17.30 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Piektdien Krimuldas novada Lēdurgas pagastā degusi siltumnīca, briketes un paletes 5 m2 platībā, bet sestdien Grīvas ielā Jūrmalā uguns bija apņēmusi neapsaimniekotu vienstāva ēku ar piebūvētu šķūni 70 m2 platībā.

Uz Olaines novadu saņemti vēl divi izsaukumi – ceturtdien Viršos dzīvojamā mājā tika konstatēta apkures katla pārkaršana, bet svētdien divstāvu dzīvojamās ēkas skurstenī deguši sodrēji.

Piektdien Mārupes novada Tīrainē glābēji izvilka no grāvja avarējušu vieglo automašīnu, svētdien Siguldas novada Ozollīčos sazāģēja un aizvāca ceļa braucamajai daļai pārkritušu koku, bet Babītes novadā un Saulkrastos nocēluši no koka kaķus.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.