Menu
 

Par nelegālu alkohola ražošanu Ropažu novadā aizturēts vīrietis, atsavināti 115 litri dzēriena

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Valsts policija Foto - Valsts policija

Valsts policija bija saņēmusi informāciju par iespējamu nelikumīgu alkohola ražošanu Ropažu novada Bajāros. To pārbaudot, otrdien Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Siguldas iecirkņa policisti sadarbībā ar Rīgas reģiona pārvaldes kriminālpoliciju aizturēja 1981. gadā dzimušu vīrieti.

Veicot vairākas kratīšanas aizdomās turamā vīrieša dzīvesvietā un automašīnās, kopumā tika atrasti un atsavināti aptuveni 115 litri nelegālā alkohola un destilēšanas aparāts, liecina Valsts policijas informācija.

Par nelikumīgu alkoholisko dzērienu izgatavošanu, glabāšanu vai pārvietošanu, ja tā izdarīta ievērojamā apmērā uzsākts kriminālprocess. Par to var draudēt brīvības atņemšana uz laiku līdz trim gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods.

Policija arī turpmāk īstenos aktivitātes akcīzes preču nelegālās aprites apkarošanā un aicina arī iedzīvotājiem iesaistīties šajā cīņā. Gadījumā, ja ir informācija par nelikumīgu akcīzes preču apriti, ziņot var:

- zvanot pa tālruņa numuru 110;

- elektroniski nosūtot iesniegumu portālā “Latvija.lv”;

- nosūtot iesniegumu parakstītu ar drošu elektronisko parakstu uz e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.;

- iesniegumu nogādājot tuvākajā Valsts policijas iecirknī;

- atzīmējot kartē vietu, kur tirgo nelegālās preces vai narkotiskās vielas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.