Menu
 

Kalngalē un Daugmalē deguši šķūņi, Baložos – garāža, Siguļos – vasarnīca Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) šīs nedēļas sākumā saņēmis divus izsaukumus uz Carnikavas novadu. Pirmdien vakarā Siguļos uguns bija apņēmusi vienstāva vasarnīcu un blakus esošo saimniecības ēku. Uguns bija izplatījusies 95 kvadrātmetru platībā, un ugunsgrēka likvidācijai bija nepieciešamas četras stundas.

Otrdienas rītā Kalngalē dedzis šķūnis 60 m2 platībā – liesmas tika apdzēstas pēc triju stundu darba, informēja VUGD.

Jau ziņots, ka naktī uz trešdienu VUGD saņēma izsaukumu uz Ķekavas novada Daugmales pagastu, kur ugunsgrēks bija izcēlies šķūnī – dega plastmasas materiāli 390 m2 platībā, kravas automašīna 10 m2 platībā un angārs 400 m2 platībā. Kopējā degšanas platība bija 800 m2. Pusotras stundas laikā šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks tika lokalizēts.

Vēl otrdien vakarā Ķekavas novada Baložos degusi garāžā 10 m2 platībā, Strādnieku ielā Jūrmalā – atkritumi 60 m2 platībā, Krimuldas novada Inciemā – kravas automašīnas riepa, bet Olainē piecstāvu dzīvojamās mājas pirmā stāva virtuvē – piededzis ēdiens uz plīts.

Trešdien pievakarē glābēji steidzās uz izsaukumu Babītes novadā, kur pie “Jaunakācijām”, ar vieglo automašīnu iebraucot mežā, bija apmaldījušies cilvēki. Izmantojot autocisternas gaismas signālus, dubļos iestigusī automašīna tika atrasta. Glābēji automašīnu no dubļiem izvilka un norādīja izbraucamu virzienu ārā no meža.

Ādažu novada Kadagā VUGD darbinieki atbrīvojuši un veterinārajā klīnikā nogādājuši pagrabā iestrēgušu kaķi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.