Menu
 

Ķekavas novadā aizdegusies putnu mītne

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ķekavas novadā aizdegusies putnu mītne arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) pagājušās nedēļas nogalē no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis pusotru desmitu izsaukumu. Lielākais ugunsgrēks izcēlies piektdien pēcpusdienā Ķekavas novadā.

Tur uguns bija pārņēmusi vienstāva putnu mītni, un 127 kvadrātmetru platībā dega skaidas un plastmasas iekārta, informēja VUGD. Ugunsgrēks tika likvidēts stundas laikā.

Piektdien Salaspils novadā dega dārza māja 24 m2 platībā, sestdien Saulkrastu novadā – pārvietojamās pirts siena, bet svētdien Rīgas ielā Siguldā divstāvu dzīvojamās ēkas otrā stāva balkonā bija aizdedzies koka apšuvums.

Vēl uz Rīgas apvedceļa Salaspils novadā degusi vieglā automašīna, Ikšķiles novadā bija aizdedzies kravas automašīnas ritenis, Mārupē degusi 5 m2 liela zaru kaudze, Olaines novadā – koka dobums, Ropažu novadā – kūdra 10 m2 platībā, bet deviņstāvu dzīvojamās mājas trešā stāva dzīvoklī Drustu gatvē Olainē – bez uzraudzības atstāts uz plīts piededzis ēdiens.

Siguldas novada Allažu pagastā VUGD darbinieki savākuši uz ceļa izlijušu eļļu apmēram 10 m2 platībā, Bauskas ielā Jūrmalā atbrīvojuši kanalizācijas akā iestrēgušu suni, bet Jaunmārupē, Skultē un Jūrmalā aizvākuši no ceļa braucamās daļas pārkritušus kokus.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.