Menu
 

Policija: Saistībā ar Bezzubova slepkavību aizturētas un apcietinātas vairākas personas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Valsts policija Foto - Valsts policija

Saistībā ar 14.aprīlī Rīgā, Purvciemā, pastrādāto futbola aģenta Romāna Bezzubova slepkavību ir aizturētas un apcietinātas vairākas personas.Valsts policijā informēja, ka šobrīd kriminālprocesā ir veikts apjomīgs darbs un savākts pietiekami daudz pierādījumu, kas stiprina pozitīvu virzību lietas izmeklēšanā. Turpinās darbs, lai noskaidrotu visas iespējamās iesaistītās personas minētā nozieguma pastrādāšanā.

Valsts policijā ir izveidota liela, profesionāla izmeklēšanas grupa, apvienojot pieredzējušākos un labākos policijas izmeklētājus, operatīvos darbiniekus un ekspertus. Tāpat kriminālprocesa izmeklēšana notiek ciešā sadarbībā ar prokuratūru.

Desmit dienu laikā, nepārtraukti strādājot, Valsts policijas izmeklētajā kriminālprocesā nopratināti 46 liecinieki, kā arī aptaujātas vairāk nekā 200 personas. Ir veikta 21 kratīšana vairākās Latvijas adresēs un objektos. Tāpat vairākiem objektiem ir nozīmētas 19 kompleksas ekspertīzes, kā arī iegūts ļoti liels apjoms videoierakstu, tajā skaitā arī no videoreģistratoriem, kuri tiek rūpīgi pārbaudīti un analizēti.

Kriminālprocesa izmeklēšanas laikā Valsts policija sadarbojas un veic informācijas apmaiņu ar Krievijas un Baltkrievijas tiesībsargājošām iestādēm, kā arī Eiropolu.

Likumsargi pateicas iedzīvotājiem, kuri ir dalījušies ar viņu rīcībā esošo informāciju, palīdzot virzīties izmeklēšanai. Tāpat Valsts policija aicina ikvienu iedzīvotāju, kura rīcībā ir informācija, kas varētu noderēt šis lietas izmeklēšanā, sazināties ar Valsts policiju, rakstot uz e-pastu vai zvanot:  Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., 67075257.

Kriminālprocesā turpinās aktīva izmeklēšana, tādēļ šobrīd izmeklēšanas interesēs plašākus komentārus Valsts policija nesniedz.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.